17 apr. 2019 | Aanbevolen, Nieuws

De eerste indruk was zeer goed

Blog Stichting DigiSteun

Mede vanwege de prijs/kwaliteit verhouding werden we direct klant – Olbert Petersen IntraCam

IntraCam ontwerpt, installeert en onderhoudt geweldige IP camera oplossingen. De oplossing van IntraCam zijn uitgebreid, van camerabeveiliging tot projectmanagement.

PerfectView maakt op een praktische en efficiënte manier het verwerken van klantgegevens en financiële gegevens voor ons makkelijk. Wij maakten voorheen gebruik van Outlook customer manager, Snelstart, spreadsheets en directories met allemaal losse documenten. Toen we merkten dat de administratie en facturatie steeds meer tijd in beslag ging nemen zijn we gaan zoeken naar een CRM oplossing.

In onze zoektocht naar een CRM oplossing stond PerfectView als een van de eerste in Google. We hebben toen een 14 dagen proef versie aangevraagd. De eerste indruk was zeer goed en we werden gebeld door PerfectView om te vragen of we nog hulp nodig hadden. Een aantal voor ons specifieke vragen werden kundig beantwoord en ook vanwege de prijs/kwaliteit verhouding werden we direct klant.

Ons belangrijkste doel voor het implementeren van CRM was het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. We zijn een klein bedrijf en PerfectView helpt ons inzichtelijk te maken wat de status is van de klanten en welke activiteiten er lopen.

Om er zeker van te zijn dat we direct goed van start konden hebben we op advies van PerfectView 2 dagdelen coaching afgenomen. Dit hielp enorm om alles direct op de rit te zetten. Vooral voor het aanpassen van de factuur templates, waarbij wij een aantal specifieke wensen hadden, was de coaching erg nuttig. Vervolgens heeft PerfectView geholpen bij het importeren van onze klanten, leveranciers en artikelen, daarna waren we in de lucht.

PerfectView voldoet ruim aan de verwachtingen. Wij ervaren de samenwerking als heel prettig mede vanwege het kundige contact met de helpdesk, trainers en PerfectView medewerkers. Ze zijn heel erg begaan met het product.

Aanbevolen blogs

CRM Implementatie stappenplan

CRM implementatie stappenplan

09 apr. 2018 - CRM implementatie; daar komt veel bij kijken. Ga je voor het eerst aan... Meer lezen

VEBAN

VEBAN

07 dec. 2018 - Leden zijn binnen enkele seconden aangemeld voor het evenement Iris Br... Meer lezen

PerfectView Pentest

PerfectView bewijst data security met succesvolle pentest

31 jan. 2019 - Aan het einde van 2018 heeft het cloud CRM platform van PerfectView (P... Meer lezen