CRM Pakket in de Nederlandse cloud

Een alles-in-een CRM pakket. Dat is wat je mag verwachten van PerfectView. Veel CRM aanbieders werken met modules waarin je zelf kunt bepalen welke services je wilt gebruiken. Voor iedere extra module betaal je ook geen extra bedrag. PerfectView kiest ervoor om je een CRM pakket aan te bieden waarin alle features standaard voor je beschikbaar zijn. Denk aan het versturen van nieuwsbrieven, het opmaken van offertes in je eigen huisstijl (inclusief de optie deze digitaal te laten ondertekenen) en het verzenden van facturen. Maar ook het automatiseren van je antwoord op vragen voor de klantenservice is onderdeel van de mogelijkheden.

Je krijgt dus toegang tot alle modules. Voor team van 1 tot 5 medewerkers werken wij bovendien met een vast kortingstarief. Zo helpen we startende ondernemers.

CRM Pakket

De beste Nederlandse service

PerfectView CRM Online is hét Nederlandse CRM Pakket ontwikkeld voor het MKB.  Aangezien je zakelijke relaties de basis zijn van je succes is het belangrijk om dit goed te managen. Door gebruik te maken van een CRM pakket krijg je grip op je trajecten. Daarnaast biedt het je direct inzicht in je sales funnel. Met PerfectView CRM Online verhoog je je productiviteit. Je werkt efficiënter omdat je gegevens altijd en overal toegankelijk zijn. Of je nu inlogt via PC, smartphone of tablet. En dat alles voor een vaste prijs van €12,50 per maand.

Onze helpdesk wordt beoordeeld met een 9+ en bevindt zich in Nederland. Je hebt dus geen zorgen over een support service die slecht bereikbaar is of die je niet goed verstaan kan. We staan klaar voor elke vraag die je hebt, onbeperkt en op die manier die jij het prettigst vindt. Je kunt ons altijd bellen, mailen, chatten en ons benaderen via Facebook, Twitter of LinkedIn.

Je voordelen:

  • Nederlandse organisatie
  • Geen investeringen in hard- en software
  • Veilig en overal toegang tot u gegevens
  • Gratis Nederlandse service & helpdesk
  • Een alles-in-een pakket voor een vaste prijs
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk